Index Vakbarát Hírportál

Videón szivároghatott ki a legújabb iPhone-dizájn

2016. július 15., péntek 11:49

Ahogy közeleg az Apple új mobiljainak bemutatója, úgy bukkannak fel egyre sűrűbben a vélt és valós szivárogtatások az új mobilokról. Most egy videóban állítják, hogy sikerült lekapni a készülékeket.

A kínai Weibón jelent meg az ismeretlen forrásból származó videó és ahogy ilyenkor lenni szokott, azonnal felkapták a pletykára éhes blogok és techújságok. A videón hasonló mobil van, amelyet már a korábbi szivárogtatásokkor láthattunk.

A legszembetűnőbb tulajdonság a nagyra nőtt kamera és a hiányzó 3,5 milliméteres jack-csatlakozó. A nagyobb kamera bármit jelenthet, akár azt is, hogy dualkamera rendszert tesznek az iPhone-ba. Biztosat persze nem tudni.

Mint ahogy azt sem lehet sejteni sem, hogy milyen színű lesz az új iPhone. A videók persze ugyanazokat a színeket sejtetik, amelyek a korábbi szériáknál voltak jellemzők, vagyis arany, rózsaszínes, szürke és ezüst.

Az ilyen szivárogtatásokat fenntartásokkal kell kezelni, így ez a forrás nélküli videó sem biztos, hogy valós mobilokat mutat be. De azért volt már arra példa, hogy kitalálták, mire készül az Apple.

Rovatok