Index Vakbarát Hírportál

Hamarosan orgiákat is szervezhet a Tinderrel

2016. július 21., csütörtök 20:43

Új funkcióval bővül a Tinder, ezentúl már nem csak páros randikat, hanem orgiákat, csoportos találkozókat is szervezhetünk az alkalmazással. A Tinder Socialt egyelőre Ausztráliában tesztelik, és első körben nem is lesz elérhető minden országban, írja az Independent.

Az új funkcióban belőhetünk egy aznapi programot, amire meghívhatjuk ismerőseinket, illetve kiválaszthatjuk azokat a baráti társaságokat, akik szintén hasonló programot terveznek. Sean Rad a Tinder egyik alapítója abban bízik, hogy a fejlesztés segít majd a felhasználók esti programjainak megszervezésében, felpörgeti a szociális életüket.

Vagyis például ha több társaságot is ugyanaz az esti hangverseny, balett-előadás, kiállításmegnyitó érdekel, az app segítségével összeverődhetnek a különböző csoportok, megismerhetik egymást azonos érdeklődésű emberek, kicsit hasonlóan ahhoz, mint amikor például egy facebook-eseményt nyitottá teszünk.

Mindeközben persze sokakban él a gyanú, hogy mivel az app már eddig is leginkább az egyéjszakás kapcsolatokat keresők éléskamrájaként volt ismert, bármik is a tervek, a gyakorlatban a Tinder a bővítés után is megragad a bevált tematikánál, csak csoportossá bővülnek a találkozók.

Rovatok