Index Vakbarát Hírportál

Elszabadult a pokol a Pokémon Go legújabb frissítése miatt

2016. augusztus 1., hétfő 21:28

A rajongók reakciói alapján borzasztóan mellényúlt a Niantic a Pokémon Go új frissítésével, ami ellehetetlenítette a Pokémonokat megjelenítő térképek működését, írja a Guardian. A játék első nagy frissítése sokak számára okozott csalódást, miután nemcsak a játékbeli lábnyomos követést (ami egyébként a legtöbb játékosnál eleve nem működött rendesen) tüntette el, hanem ezzel együtt a különböző Pokémonok követését segítő térképeket is. 

Az internetet persze azonnal ellepték a dühös emberek, akik szerint a játék jelenlegi állapotában teljesen értelmetlen, mert semmilyen segédeszköz nem áll rendelkezésre ahhoz, hogy a gyakori Pokémonokon kívül bármit is találjanak. Az emberek véleményét talán az Oxgmum névre hallgató redditező foglalta össze, ő a következőket írta:

A Pokémon Go először az a játék volt, ami miatt kimentem játszani, aztán az amivel játszottam, ha kimentem, most meg már az, amivel sosem játszom.

Habár a térképek halála váltottaki a legnagyobb felháborodást, ezen kívül is érdemes egyébként megnézni a frissítés leiratát, mert eltűnt például az energiatakarékos mód is, ami elég komoly érvágás lehet a gyengébb aksival rendelkező telefonok számára.

Ezzel a frissítéssel többen kiábrándulhatnak a játékból, úgyhogy a Niantic részéről valószínűleg hamar érkezni fog valamilyen válasz, de az is lehet, hogy ismét helyreállnak majd a térképek.

Rovatok