Index Vakbarát Hírportál

Jön a felturbózott Apple Watch 2

2016. augusztus 9., kedd 13:59

Az elmúlt hónapokban nagyon megcsappant az érdeklődés az Apple Watch okosóra iránt, mert mindenki a következő, frissített modell érkezését várja. A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo előrejelzése szerint 2016 második felében valóban jön egy új modell.

Kuónak jó kapcsolatai vannak az Apple beszállítói közt, ezért azt is meg merte jósolni, hogy milyen lesz az új modell. A szakember szerint a TSMC gyártja majd processzorát, lesz benne gps, barométer, nagyobb akku, és a vízállóságán is javítanak. Formára és méretre azonban pont olyan lesz az idei Apple Watch 2, mint az első verzió.

A nagyobb akku elhelyezését az teszi majd lehetővé, hogy az Apple vékonyabb kijelzőt szerel az óra második generációjába. Kuo szerint az Apple Watch első generációjának frissített változata is kapható lesz majd, új processzorral és fokozott vízállósággal, de ebből hiányozni fognak az olyan extrák, mint a gps és a barométer.

Korábban olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy az Apple Watch saját mobilnetes kapcsolattal fog rendelkezni, de Kou szerint az LTE beépítése csak 2017-ben reális.

Rovatok