Index Vakbarát Hírportál

Az új Tinder-appal nem randizni lehet, hanem képeket válogatni

2016. szeptember 23., péntek 07:10

Az iOS 10-zel az Apple is felugrott a platformosodó csetalkalmazások vonatára azzal, hogy megnyitotta az iMessage appot, amelybe külső fejlesztők is beépíthetik a maguk szolgáltatását. A Tindernél éltek is a lehetőséggel, és kiadták a Tinder Stacks nevű miniappot.

Ahogy a többi hasonló app, a Tinder Stacks is beszélgetés közben csalható elő, hogy a beszélgetőpartnerekkel közösen lehessen használni. De nem arról van szó, hogy együtt lehet válogatni a randikompatibilis felhasználók között, az iMessage-es Tindernek semmi köze a társkereséshez. Ehelyett ki lehet vele választani egy rakás képet, és egy csokorban bedobni a beszélgetésbe, a többiek meg a jól ismert jobbra-balra huzigálással szavazhatnak, hogy melyik tetszik nekik, melyik nem. Az app összesíti a szavazatokat, és a küldő láthatja, melyik képe a legnépszerűbb.

Hogy mire lehet mindez jó a gyakorlatban, az már más kérdés. Elvileg lehet vele segítséget kérni a barátoktól, hogy melyik ruhát/kocsit/telefont/akármit érdemes szerintük megvenni, vagy hogy melyik kalap vagy szemüveg áll legjobban.

Rovatok