Index Vakbarát Hírportál

Minden kiszivárgott a Google Pixel mobilról

2016. október 3., hétfő 13:12

Másfél nappal a bejelentés előtt az egyik legnagyobb brit mobilkereskedő, a Carphone Warehouse véletlenül nyilvánosságra hozott egy rakás adatot arról, hogy milyen lesz a Google Pixel mobil. Nem is egy, hanem rögtön két mobilról, a Pixelről és a Pixel XL-ről is kiszivárogtattak adatokat.

A kiszivárogtatást a honlapjukon tették meg. Most már nem csak kémfotókon tudjuk, hogyan néz ki a két mobil. Bár meglepő újdonságot azért nem kapunk most már, hiszen eddig is tudtuk, hogy az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon lesz. Az sem meglepő, hogy a Google két nemrég bemutatott új szolgáltatása, az Allo és a Duo a készülékkel jön.

Ami a technikai részleteket illeti, a kereskedő szerint a Pixel Snapdragon 821 2,15GHz-es processzort tesznek bele, 32-128 gigabájt belső tárhelyet és még microSD slotot is találhatunk a mobilban. Az elülső kamerája 12,3 megapixeles lesz, a kijelzője Full Hd Amoled, Gorilla Glass 4 védelemmel és elől egy 8 megapixeles kamerát tesznek. Az akkumulátor 2770 mAh-es lesz.

A Pixel XL ennél nagyobb lesz, 5,5 hüvelykes Quad HD kijelzővel és 3450 mAh-es akkumulátorral. Mindkét mobilba a legújabb, Android Nugat 7.1-es operációs rendszert teszik, és mindkét készüléket fehér és fekete színben dobják piacra.

Rovatok