Index Vakbarát Hírportál

Adele-t nézték legtöbben a YouTube-on

2016. december 7., szerda 16:14

A YouTube minden évben közzéteszia legnépszerűbb videóknak a listáját. Mint mindig, idén is a paródiák és vicces videók voltak a legnépszerűbbek. Nemzetközi szinten a Carpole Karaoke lett a legnépszerűbb videó Adele szereplésével. Január óta több mint 135 millióan nézték meg.

Magyarországon PamKutya és JustVidman több videója is szerepel a legkeresettebb között. PamKutya Adele - Hello dalának paródiája végzett az első helyen, míg JustVidman Lények, amikről még nem hallottál 1. rész videója a harmadik lett. Magyarország kedvenc zenei videóinak toplistáját Sia és Sean Paul Cheap Thrills című videója vezeti. 

A YouTube-ra percenként több mint 400 órányi anyagot töltenek fel és naponta több százmillió órányi videót néznek meg az internetezők. Havonta több mint egymilliárd ember néz videókat a YouTube-on, a 2016-os év legfelkapottabb YouTube videóját, PamKutya Adele - Hello paródiáját, több mint kétmilliószor nézték meg.

A YouTube toplisták összeállításakor a nézettség mellett azt is figyelembe vették, hogy egyes videók mekkora hatást váltottak ki, hányan osztották meg, kommentelték és lájkolták őket.

Rovatok