Index Vakbarát Hírportál

A böngészőnket is beveszi a Tinder

2017. március 28., kedd 23:52

Örülhet mindenki, akinek nincs elég mobilnetje, vagy nem elég jó a telefonja: a Tinder Online elhozza a népszerű alkalmazást a böngészőinkbe is – olvasható a Tinder blogján.

Ha mobilos cégként kezdted, böngészőre fejleszteni olyan, mintha visszafele mennél.

– mondta Brian Norgard, a Tinder egyik fejese. Nagy kihívás volt átköltöztetni az alkalmazást a nagyobb képernyőre, főleg mert mást követel a tervezőktől és a felhasználók is máshogy viselkednek. Ami telefonon jóvá teszi a Tindert, gépen lehet, hogy nem fog működni – tette hozzá.

A Tinder Online egyelőre nem tud annyit, mint telefonos testvére, de ettől még lényegében ugyanaz az egész. Ha mindenhol elstartol majd, elég lesz csak felmenni a honlapjukra, belépni a Facebookkal, összerakni a tökéletes profilt és kezdődhet is a húzogatás, a csetelés pedig állítólag még jobb is lesz, mint telefonon.

A Tinder Online jelenleg csak Argentínában, Brazíliában, Kolumbiában, Indonéziában, Olaszországban, Mexikóban, a Fülöp-szigeteken és Svédországban érhető el, nemsokára azonban világszerte hozzáférhetünk majd. A Tindernél ráadásul azokra az országokra is gondoltak, ahol korlátozva van a Facebook, ide SMS-alapú bejelentkezést terveznek.

Rovatok