Index Vakbarát Hírportál

Nem lesz idén iPhone 8

2017. május 3., szerda 13:03

Már egy ideje tartja magát a pletyka, hogy az Apple két mobilt szeretne idén bemutatni, az egyszerűbb iPhone 7s modellt és a mindenféle földi jóval teletömött iPhone 8-at. Ez utóbbiba már mindent beleképzeltek az OLED kijelzőtől a vezeték nélküli töltőn át a kiterjesztett valóság támogatásáig, mindent.

Igen ám, de a pletykák szerint az iPhone 8 késni fog, nem a szokásos szeptemberi időpontban mutatják be. A legújabb értesülés pedig egyenesen az, hogy idén egyáltalán nem mutatják be az áhított iPhone 8-at, legalábbis a Deutsche Bank elemzői ezt valószínűsítik.

Elemzésük szerint számos beszállító jelezte, hogy alkatrészhiány és technikai problémák miatt a csúcskategóriás mobil egyszerűen nem lesz kész őszig. Ráadásul a Foxconntól származó információk szerint az Apple eddig csak a frissített iPhone 7s és 7s plushoz rendelt alkatrészeket.

Az Apple természetesen nem reagál a pletykákra, így nem tudni, mi az igazság bennük. Az azonban talán jelez valamit, hogy korábban már a Bloombergnek is voltak ilyen értesüléseik és a KGI megbízhatónak tartott Apple termékekkel foglalkozó elemzője is hasonló véleményen van.

Rovatok