Index Vakbarát Hírportál

Hiánypótló: végre van unboxing videókat összegyűjtő app

2017. június 9., péntek 15:42

Mindig is úgy érezte, hogy sokkal több kicsomagolós videót nézne, ha nem saját magának kéne egyesével megkeresgélnie őket? Itt a megoldás: az Unboxed nevű app, amelynek semmilyen más célja nincs, mint hogy összegyűjtse Youtube-ról a méltán népszerű unboxing műfaj legjobb darabjait – írja az Engadget.

Az appot Eric Feng, a Hulu és a Flipboard volt technológiai igazgatójának új startupja, a Packagd fejlesztette, és iOS-re már le is tölthető. Saját tartalmat nem is tervez a cég, de megállapodtak több híres kicsomagolós youtuberrel, hogy lássák el napi hat órányi unboxingtartalommal a műfaj szerelmeseit. Ezek az unboxingcelebek élő csetet is fognak vezetni egy-egy saját vagy mástól beválogatott videó lejátszása közben – kicsit úgy hangzik ez az egész, mintha a teleshop-termékbemutatók költöztek volna az internetre és a 21. századba.

A szolgáltatás elsősorban szponzorált videókból szeretne megélni (techcégek vásárolhatnak műsoridőt az appban a saját kütyüiket kicsomagoló videóknak), de közvetlenül az appból is meg lehet majd rendelni a videókon látott termékeket, hogy ezzel is a platformra csábítsák a gyártókat.

Rovatok