Index Vakbarát Hírportál

Hat kütyü, amit biztosan hazavinnénk az IFA-ról

2017. szeptember 3., vasárnap 18:43

Mindenki elájult ettől a kamerától

Csillogó szemmel nézett mindenki, akinek elmeséltük, hogy mit tud az Insta360 One kamera, és mi is háromszor mentünk vissza a cég standjához, hogy még egy kicsit játszhassunk vele.

Végre normálisan lehet 360 fokban videózni

Elképzeltük, hogy a tengerparton leszúrunk a homokba egy szelfibotot, rá a kamerát, a gyerek meg rohangálhat, ahová csak akar, az utólagos szerkesztésnél úgyis megoldható, hogy mindig ő legyen a középpontban. Oké, a 360 fokos videózás egyik lényeges eleme éppen az, hogy a néző szabadon körbenézhet, ám egy kanapén vagy íróasztalnál ülve nem mindig tudunk teljesen körbeforogni a fejünkre húzott VR-sisakban.

Önpusztító drón menti meg a szülőket

Eddig három távirányítós helikoptert kapott a fiam, és mindegyikben tönkrement valami kulcsfontosságú alkatrész, amit a többedik alkalommal azért már drága lett volna újra pótolni. Az Airblock azonban direkt darabokra eső drónt árul, aminek a propellereit mágnes rögzíti a központi egységhez, így nem eltörik, csak szétesik. A Kickstarteren előrendelni lehet, a boltokban pedig azt írják, hogy nagyon várt termék, amivel egyetértünk.

Minden szülő álma ez a drón

Ááááááá.......Áááááááááá......Ááááááá

Megvan az Ace Ventura című filmből az a jelenet, amikor Jim Carrey egy teraszajtónál üvölt, mint a sakál, hogy a hangszigetelésre hívja fel a nyomozók figyelmét? (Ha nem, akkor itt a segítség.) A Sony zajszűrős fejhallgatója is hasonlót tud, egy kis csavarral, és kevesebb ordibálással.

Érintésre átereszti a hangot a Sony fejhallgatója

Még mindig a show legjobb mobilja

Az LG összerakott egy tök menő csúcsmobilt, hatalmas kijelzővel, jó kamerával, és kimagasló hangminőséggel. Már megírtuk , hogy szerintünk az LG G6 elbújhat mellette.

Óriási OLED, hatalmas hangzás - az LG V30

Bónuszként még a CAT új középkategóriás mobiljait megemlítenénk, mert azok nagjyából minden mostoha körülményt kibírnak, és tök profin tudnak tölteni a saját aksijukról egy másik készüléket. Megadhatjuk, hogy a mobil töltöttségéből mekkora részt akarunk megtartani, és mennyi mehet át a másik eszközbe.

Egymást töltik a CAT mobiljai

Az IFA-ra borotválkozni megy ki az ember

Meg fogat mosni, többek közt, bár vannak olyan vélemények, hogy a jómódú németeknek igazából azért jó az IFA, mert ott meg tudják nézni azokat a hiperdrága gépeket, amiket aztán hazamenve rögtön meg is tudnak rendelni. Ez a miniborotva nagyon megtetszett, mert a fene akar 50-70-100 ezer forintért villanyborotvát venni, amikor tízezerért is kaphat ilyesmit. Csak a fejét kell pár havonta lecserélni. Mármint a borotvának. 

Otthon éreztük magunkat az IFA-n

Tévét csak nagyot, vagy laposat

Így jártunk a tévékkel

Rovatok