Index Vakbarát Hírportál

Hogyhogy megint a Tinder a legnépszerűbb alkalmazás az App Store-ban?

2017. szeptember 5., kedd 10:43

Az App Store-ban ismét a Tinder a legnépszerűbb szoftver, pedig a társkereső alkalmazás évek óta létezik. És mégis, a Tinder lenyomta a Candy Crusht és a Netflixet! Hát mi történt itt, hogy a vásárlókat jobban érdekli a párzás, mint a filmek és a videojátékok? Ez szembe megy az összes kortárs trenddel.

A Tinder úgy működik, hogy az elénk kerülő profilokkal csak akkor láthatjuk az egyezéseket (match), ha mindkét fél szimpatikusnak találja a másikat. Legalábbis eddig így működött. Viszont ötdolláros havidíjért

a Tinder Gold megmutatja, ki lájkolta be a profilunkat, még akkor is, ha mi nem jelöltük vissza a másik felet.

A Tinder Gold érkezését augusztus végén jelentették be, és a jelek szerint a felhasználók rajongva fogadták. Jack Kent, az IHS Markit elemzője szerint az efféle prémium szolgáltatások esetén az alkalmazásfejlesztőknek tisztázniuk kell, hogy melyik előfizetési modell mit kínál, és biztosítani kell, hogy az újítások ne ijesszék el az ingyenes verziót használók többségét.

A Tinder szerint az alkalmazásban a felhasználók naponta 1,6 milliárd profilt tekintenek meg, és minden nap 26 millióan jelölik be egymást.

Rovatok