Index Vakbarát Hírportál

Luxuslakásokat kínál az Airbnb Plus

2018. február 23., péntek 11:27

Tizedik születésnapját azzal ünnepli az Airbnb, hogy bevezet egy prémium szolgáltatást a tehetősebb lakásbérlőknek. Az Airbnb Plus kínálatába nehéz bekerülni, éppen azért, hogy a vendéket biztosan olyan minőséget kapjanak, amilyet elvárnak.

Az Airbnb semmit sem bíz a véletlenre: a luxuslakásokat személyesen meglátogatják, hogy meggyőződjenek a komfortos berendezésről és a különleges dizájnról. Az otthonokban több mint száz dolgot ellenőriznek, például a konyhai eszközöket, a matracok puhaságát, a törülközők anyagának finomságát, és a vendéglátókat is alaposan szemügyre veszik.

A minőségbiztosításnak természetesen komoly ára van. Amíg a normál Airbnb kínálatában átlagosan 27 ezer forintba kerül egy éjszaka, az Airbnb Plus lakásai átlagosan ennek a duplájába kerülnek - írja a New York Times.

Először egy tizenhárom városban lesznek összesen kétezer Airbnb Plus-kompatibilis ajánlat, és Budapest egyelőre nincs fent ezen a listán. Azt mondják, hogy év végére 50 város 75 ezer lakása lesz megtalálható a Plusban.

Rovatok