Index Vakbarát Hírportál

Megfizethetőbb MacBook Air jöhet idén

2018. március 5., hétfő 09:01

2018 második negyedévében az Apple új 13 hüvelykes MacBook Air modellel jelentkezhet, amely a megszokottnál megfizethetőbb árazást kaphat, ezzel 10-15 százalékkal meg is dobhatja a cég idei MacBook-eladásait – írja a 9To5Mac.

A jóslat az Apple-ügyekben hagyományosan jól értesült és pontos előrejelzéseket adó Ming-cse Kuo, a KGI Securities elemzőjének új jelentéséből származik. Bár részleteket egyelőre ő sem közölt az állítólagos új modellről, a jóslat egybevág egy másik, januári jelentés állításaival. Rá is férne a vérfrissítés a MacBook Airre, mert az utóbbi években az Apple inkább a 12 hüvelykes MacBook és MacBook Pro modellekre koncentrált.

Kuo más Apple-termékekről is közli a becsléseit. Arra számít, hogy az AirPod fülhallgató új kiadása az év második felében érkezik, és az eladása erős növekedést fog elérni. A HomePod hangszórók iránti keresletet viszont eddig középszerűnek látja. Az iPhone-ok terén a belépő szintű 6,1 hüvelykes modellre összpontosít, ennek köszönhetően szerinte erős éve lesz az Apple beszállítóinak.

Rovatok