Index Vakbarát Hírportál

A szöveg, amit soha senki nem akar majd felvésni a Washington-emlékműre

2018. március 21., szerda 13:04

Tulajdonnevekkel, számokkal, jelölésekkel és idegen szavakkal telezsúfolt sajtóközleményt kaptunk, feltehetően azzal a szándékkal, hogy próbáljuk dekódolni a tartalmát, hámozzuk ki belőle a lényeget, fordítsuk le közérthető magyar nyelvre, és tárjuk az olvasóink elé. Hát, rajtunk ne múljon, de rendszert nem csinálunk belőle.

A HyperX*, a Kingston* Technology Company, Inc. gaming divíziója magasabb frekvenciaszintű memóriamodulok bevezetését jelentette be a HyperX* FURY DDR4 DIMM és HyperX* Impact DDR4 SODIMM termékcsaládoknál. Mindkét termék automatikus plug-and-play memória-tuningot tesz lehetővé. A FURY DDR4 jelenleg 3466 MHz-ig, az Impact DDR4 pedig 3200 MHz-ig konfigurálható. Mindkét termékcsalád kapható különálló modulként vagy készletben (8-64 GB). 

= ha kell még RAM a gépbe, van ilyen. Bedugod az alaplapba, és megy. Ha többet veszel, olcsóbb.

A FURY DDR4 család legújabb Intel- és AMD-platformokhoz szánt költséghatékony, nagy teljesítményű frissítése gyorsítja a videószerkesztést, a 3D renderelést, a játékfuttatást és az AI-feldolgozást.

= minden gyorsabb lesz tőle a gépeden.

Plug-and-play funkciójával a memória automatikusan túlhúzható a standard DDR4 1,2 voltos beállítás mellett. Az új FURY DDR4 memóriák fekete, piros és fehér alacsony profilú hőterítővel, egyedi aszimmetrikus FURY hőterítő-dizájnnal és fekete NYÁK-kal kaphatók.

= színes hővezető burkolata van, hátha nem tökmindegy, hogy hogy néz ki a gépházban.

A HyperX az Impact DDR4 SODIMM családot is nagyobb sebességű termékekkel bővíti: 16 GB maximális kapacitású modulokkal és 64 GB maximális kapacitású készletkonfigurációkkal. A szabványos 1,2 voltos feszültségszint támogatja az egyszerű túlhúzást segítő XMP-profilokat. A plug-and-play funkcióval végzett bővítés a rendszer sebességhatáráig lehetővé teszi a legmagasabb publikált frekvenciaszintnek megfelelő tuningot.

= lesz ilyen memória is, és ez is gyors, úgy repeszt, mint a kölykeit óvó vaddisznó, főleg túlhúzva.

 „Az új FURY és Impact DDR4 modulok ideális megoldást jelentenek azoknak, akik nagyobb sebességű és teljesítményű prémium komponenseket keresnek maximális megbízhatósággal, kifogástalan esztétikai megjelenéssel és minimális beruházással” – mondta Adrien Viaud, a HyperX EMEA-régióért felelős alkalmazásmérnöke.

= Viaud valószínűleg nem mondott ilyet, mert élő ember nem beszél így, csak egy T–800-as Terminátor, ha le akarja buktatni magát.

Az új memóriamodulok műszaki jellemzőit és rendelési számait a mellékelt sajtóanyagban találod.

= nem sikerült folyó szövegbe illesztenünk egy 20 soros táblázatot és az olyan rendelési számokat, mint a HX434C19FBK2/32, szóval inkább mellékeljük.

Summa summarum:

VEGYÉL RAM-OT A GÉPEDBE.

Rovatok