Index Vakbarát Hírportál

Újít az Instagram

2022. december 18., vasárnap 07:48

Új funkciót vezetett be az Instagram, amelynek köszönhetően a felhasználók mostantól sokkal könnyebben állíthatják helyre a feltört fiókjaikat.

A Meta tulajdonában álló közösségi oldalt többször is kritizálták már amiatt, hogy a platform használata közben problémákba ütköző felhasználóknak vajmi kevés segítséget nyújt. Most azonban egy olyan újítást tettek közzé, amely segítségével megkönnyíthetik a felhasználók dolgát. 

A vállalat hivatalos oldalán tette közzé a közleményt, amely szerint az új funkciónak köszönhetően minden felhasználó gyorsabban és hatékonyabban tud segítséget kérni bármilyen probléma esetén. 

Az instagram.com/hacked oldalt például azért hozták létre, hogy aki a bejelentkezéssel vagy egy feltört fiókkal küszködik, annak csak néhány adatot kelljen megadnia a hiba elhárulásához.

A feltört fiókok visszaállításának több módja is van, például: meg kell adni kettő korábbi jelszót, vagy meg kell kérni két követőt a személyazonosság igazolására. Egy másik újítása a cégnek, hogy jelvényekkel jelzik a felhasználónév mellett a fiókok hitelességét. 

Rovatok