Index Vakbarát Hírportál

Nagy drágulás jön a YouTube-on, az egyik csomag csaknem 80 százalékkal kerül majd többe

2024. augusztus 23., péntek 10:32

Októbertől jelentősen emelkedik a YouTube Premium ára, a családi csomag majdnem 80 százalékkal lesz drágább. A cég levelében azzal indokolta a döntést, hogy a módosítás lehetővé teszi, hogy folyamatosan fejlesszék a szolgáltatást és támogassák az alkotókat, előadókat.

Október 15-től az egyéni YouTube Premium ára 1790 forintról 2390 forintra, a családi 2690 forintról 4790 forintra, a diák pedig 1090 forintról 1490 forintra emelkedik majd.

A cég előfizetőinek küldött tájékoztató levelében leírta, hogy „a kiváló szolgáltatás és a funkciók folyamatos biztosítása” érdekében emelték meg az árat. Hozzátették, hogy az ilyen döntések meghozatala sosem könnyű számukra, azonban a módosítás lehetővé teszi, hogy folyamatosan fejlesszék a Premium szolgáltatást, és támogassák a YouTube-on az alkotókat és az előadókat.

A YouTube Premium előnyei többek közt a hirdetésmentesség, a lejátszás a háttérben funkció, valamint a több mint 100 millió zeneszám megszakítás nélküli lejátszásának lehetőségét biztosító YouTube Music alkalmazás.

Habár reméljük, hogy továbbra is tagjaink között üdvözölhetünk, az előfizetésed bármikor lemondhatod itt. Fiókod állapotát és a számlázási információidat a Beállítások > Vásárlások és tagságok oldalon nézheted meg. A legújabb módosításokról a YouTube Súgóban találsz további információt

– közölte a vállalat.

Korábban a Netflix is közölte, hogy szeptembertől emelkednek az árak a streamingszolgáltatónál. A vállalat e-mailben értesítette előfizetőit, hogy az alapcsomag 400 forinttal, a standard díjcsomag 500, míg a prémiumcsomag 600 forinttal drágul.

Rovatok