Index Vakbarát Hírportál

Hamburgerrel hirdetik Japánban a Windows 7-et

2009.10.26. 10:08
28 hozzászólás

A nem éppen kreatív reklámkampányairól híres Microsoft valósággal megtáltosodott (vagy csak új ügynökséget keresett magának) a Windows 7 megjelenésére szervezett hirdetéseivel. A hetes szám köré szervezett akciókban többek között a hollandiai Zevenhuizen (hét házat jelent) városka összes lakója kapott ajándék Windows 7-et, Spanyolországban pedig Sietes (szintén hetest jelent a neve) házait festették ki Windows-színekkel.

A japán reklámkampány sem mindennapi: a Microsoft bemutatta a hivatalos Windows 7-hamburgert, amit a Burger Kingnél lehet kapni, az ára 777 jen (1500 forint), és tulajdonképpen egy normál whopper szendvics, csak éppen hét szelet húspogácsa van benne. Az egész hamburger zsemlékkel, mindennel együtt összesen 13 centi vastag, arról egyelőre nincs hír, hogy mekkora népszerűségnek örvend a japánok között.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rovatok