Index Vakbarát Hírportál

A Blackberry új kreatív igazgatója Iphone-ról írt a Twitterre

2013.02.12. 16:59

A Blackberry (korábban: Research In Motion) a múlt hónapban tartott, a Blackberry 10 megjelenésére szervezett konferencián jelentette be, hogy hogy a cég globális kreatív igazgatója a híres popsztár, Alicia Keys lesz. Az énekesnő üzeneteiből úgy tűnik, nem igazán kedveli az új platformot: Keys annak ellenére is a Twitter for Iphone alkalmazást használta kedd reggel, hogy korábban megfogadta, kizárólag a Blackberry 10-et fogja használni.

A bejegyzés azóta eltűnt Keys üzenetei közül. Az énekesnő nem kért bocsánatot, inkább azt állította, hogy nem ő írta a szóban forgó bejegyzést, hanem valaki más, aki feltörte a Twitter-fiókját. Keys a korábbi bejegyzéseit számítógépről írta, ami jótékonyan elrejti, hogy milyen számítógépet használt.

Nem tudni, hogy Keys igazat mond-e, mindenesetre nem ő lenne az első, akit azon kapnak, hogy hűtlenné válik ahhoz a céghez, aki fizetett nekik a reklámért. Tavaly a népszerű műsorvezető, Oprah dicsérte a Microsoft új tabletjét, a Surface-t – mint kiderült, ehhez a saját Ipadjét használta. Keys esete annyiban különbözik Oprah-étól, hogy ő nemcsak a cég fizetett reklámarca, hanem a vállalat kiemelt munkatársa, aki szerepel a cég fizetési listáján is.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM


Rovatok