Index Vakbarát Hírportál

Buzi Tónit szolgálhatjuk az új GTA-ban

2009. május 27., szerda 13:30 | aznap frissítve

Idén ősszel újabb küldetéslemez jelentik meg a GTY IV-hez, amiben megint nem nyúlnak az eredeti rész főszereplőjéhez, inkább újat hoznak létre. Luis Lopez egy éjszakai mulató tulajdonosát szolgálja majd.

Valamivel több, mint egy éve került piacra a GTA negyedik epizódja, amiben Nico Bellic bőrébe bújva kellett kiirtanunk Liberty City összes rivális rosszfiúját. Idén februárban aztán megjelent a kiegészítő küldetés is The Lost and Damned címmel, amiben már új karaktert kaptunk: Johnny Klebitz egy jópofa motoros volt, azonban sokan hiányolták belőle Nico mélységét, nem is lett olyan legendás figura, mint elődje.

Új szereplők

A Rockstar Games fejlesztői azonban nem ültek ölbe tett kézzel, az elmúlt hónapokban is dolgoztak, aminek eredményeképpen nemsokára egy újabb kiegészítő küldetés jelenik meg, persze csak Xbox 360-ra. Úgy néz ki, hogy az új epizód csavar egyet a történeten, ugyanis most egy legendás nightclub-tulajdonos szolgálatába kell állnunk. A fickót úgy hívják, hogy Buzi Tony.

A The Ballad of Gay Tony-című rész várhatóan ősszel jelenik meg, a játékban Luis Lopezt kell majd irányítanunk, aki többnyire egész nap nem csinál semmit, ha véletlenül mégis, akkor Tony Prince-nek, becenevén Gay Tonynak végez mindenféle piszkos munkát.

A hivatalos közlemény szerint az új epizód elsősorban az éjszakai életre koncentrál majd, ára 20 dollár lesz, de a két kiegészítés együtt is megvásárolható lesz ősztől dobozos verzióban 40 dollárért.

Rovatok