Index Vakbarát Hírportál

Távozott a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója

2010. június 1., kedd 14:03 | aznap frissítve

A Magyar Telekom Csoport közleményben tudatta, hogy megválik kommunikációs igazgatójától. Szervezeti átalakítással magyarázzák a lépést-

"A 2010. április 21-én bejelentett szervezetátalakítással párhuzamosan megszűnik a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatósága. A Csoport kommunikációs igazgatói pozíciót 2009 februárja óta betöltő Varga Mihály 2010. május 31-ével, szerződésének lejártával távozott a cégtől" – áll a közleményben.

Varga Mihály nevéhez fűződik az "egy vállalat" szemlélet mentén kidolgozott egységes kommunikációs stratégia. A jövőben további sikereket kívánunk neki.

A Magyar Telekom Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója. A Magyar Telekom többségi tulajdonosa a Makedonski Telekomnak, Macedónia legnagyobb vezetékes és mobilszolgáltatójának, és többségi részesedéssel rendelkezik a Crnogorski Telekomban, Montenegró legnagyobb távközlési szolgáltatójában. A Magyar Telekom többségi tulajdonosa (59,21 százalék) a MagyarCom Holding GmbH, amely a Deutsche Telekom AG kizárólagos tulajdona.

Rovatok