Index Vakbarát Hírportál

Megnézhetjük, mennyit facebookozunk naponta

2018. augusztus 1., szerda 14:03

Tudatosabb online időtöltésben segíti majd a felhasználókat a Facebook, és a közösségi portál ehhez új eszközöket bocsát a rendelkezésünkre. Az aktivitásunkat, a portálon és az Instagramon eltöltött időt figyelő eszközök a mobilos appok Beállítások menüpontjaiból lesznek elérhetők, amint az újítást tartalmazó frissítés eljut a készülékekre.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megnézhetjük, mennyit facebookozunk naponta

Az Instagramba is beépítenek egy ott eltöltött időt figyelő eszközt, hogy ne vigyük túlzásba a dolgot.

34 · Aug 01, 2018 02:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Ezzel az eszközzel megtudjuk, hogy átlagosan naponta hány órán át lógunk a közösségi felületeken. Napi időkeretet is beállíthatunk, és akkor az app figyelmeztetni fog minket, hogy ideje lenne valami mással foglalkozni. Ezeket az értesítéseket persze szabadon módosíthatjuk vagy törölhetjük, ha nem szeretnénk, hogy a Facebook zavarja a facebookozást.

A közösségi marketing- és adatgyűjtő portál a szerdai közleményében felhívta a figyelmet a többi hasonló eszközére is, amelyeket korábban vezetett be. Ilyen például a követett ismerősök bejegyzéseit elnémító eszköz, a kulcsszavak elnémítása, és az elsőként megjelenő bejegyzések beállítása, amivel a legfontosabb ismerőseink tevékenységei kerülnek a hírfolyamunk tetejére.

Rovatok