Index Vakbarát Hírportál

A rendőrségnek kellett szétkergetnie a napraforgószelfire vágyó több ezres tömeget

2018. augusztus 3., péntek 09:42

Jól mutat a dekoltázsba behajoló napraforgó, ha megfelelő a személyi összetétel, továbbá a Földanyával kokettáló powerjóga-tábor sem hagyhatja sokáig hervadozni a szelfibotot. Utólag szinte szükségszerű fejleménynek tűnik, hogy félrecsúszott a kanadai családi gazdaság ötlete.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A rendőrségnek kellett szétkergetnie a napraforgószelfire vágyó több ezres tömeget

Instagram-horda szállt meg egy kanadai farmot, bedugították a sztrádát és letaposták a természetet. #positivevibes #summerlove #bebrightandsunny

265 · Aug 03, 2018 09:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

A Bogle Seeds nevű napraforgófarmnál csak némi bevételkiegészítést szerettek volna, ha már van egy ilyen jól filterezhető kultúrtájuk, úgyhogy a városi instásokra optimalizálva meghirdették az akciót: itt kérem egy mezőn lehet fotózkodni. Én nem tudom, Ontarióban ez tényleg ennyire kivételes lehetőség-e, de ha igen, esetleg megfontolásra érdemes az üzletág itthon is: békési dinnyések, alföldi kombájnosok, dunántúli zöldtakarmányosok, itt a kitörési lehetőség, az Instagram fogja kilőni az űrbe a magyar vidéket.

Kanadában azonban kicsit túl nagy volt az érdeklődés. Hajnalban fél Toronto a farmra igyekezett, délben már hömpölyögtek az emberek a mezőn, a tömeg hamarosan eltaposta a napraforgókat, miközben mindenki megpróbált egy olyan talpalatnyi földet találni, ahol éppen nem lógott be a kamerába három másik #positivevibes, #summerlove és #bebrightandsunny mottójú természetazonos egyéniség.

Miután a közeli autópályán négysávos dugó alakult ki, a szomszédok nem tudták megközelíteni az ingatlanjaikat a 7000 autótól, a látogatók pedig megvadult elefántcsordává változtak, ki kellett hívni a rendőrséget, a család pedig bejelentette, hogy a műsornak vége, a jövőben inkább a gazdálkodásra koncentrálnának.

Rovatok