Index Vakbarát Hírportál

Minden kiszivárgott a Pixel 3 XL-ről

2018. augusztus 9., csütörtök 12:39

Egy ukrán blogger közzétette az első fotókat és videót a Google ősszel érkező új csúcsmobilja, a Pixel 3 XL feltehetően végleges változatáról – írja az Android Police.

A felvételeket egy LuchkovCh nevű ukrán tech blogger tette közzé a Telegram-csatornáján. Az októberi debütálásig elvileg még változhatnak a részletek, de nagy valószínűséggel a képeken és videón látható a közel végleges állapot.

A képeken látszik, hogy a mobil valóban megkapja az iPhone X-en debütált betüremkedést az 1440x2960 pixeles kijelző tetején, amelyhez a Google már elő is készítette az operációs rendszere szintén ősszel érkező 9. verzióját, az Android Pie-t. A lefotózott készülék ezt is futtatja, benne pedig egy nyolcmagos Qualcomm processzor – feltehetően a Snapdragon 845 – és az Adreno 630 grafikus csip dolgozik. A mobilban csak 4 GB RAM kapott helyet.

A telefon mellett a képeken egy újdonság is látható: egy fülhallgató, amely a tavaly debütált vezeték nélküli füles, a Pixel Buds vezetékes változatának tűnik. Korábban voltak arra utaló jelek, hogy már a tavalyi modellhez is terveztek ilyet, de akkor ez végül elmaradt. Az új füles a jelek szerint USB-C csatlakozóval érkezik.

További képek és egy unboxing videó az eredeti cikkben.

Rovatok