Index Vakbarát Hírportál

Új Star Wars-sorozattal indul jövőre a Disney saját streaming-oldala

2018. november 8., csütörtök 23:02

A Disney régóta sejtett, saját streaming-szolgáltatója 2019 végén fog indulni, és az lesz a neve, hogy Disney+, jelentette be a cég vezérigazgatója, Bob Iger a cég üzleti eredményét ismertető konferencián, írja a CNBC.

A Disney még 2017-ben bejelentette, hogy jövőre le fogja takarítani az összes filmjét a Netflixről, és mivel egy hatalmas szórakoztatóipari mammutcégről van szó, ide tartoznak a Marvel-univerzum, és a Star Wars világának filmjei és sorozatai is.

Ezek mellett mindkét világ kap bőven eredeti tartalmat. A Marvel-filmek világának egyik elég népszerű karaktere, Loki saját sorozatot kap majd a Disney+-ra, és szintén ilyen sorozata lesz majd Cassian Andor figurájának, akit Diego Luna alakított a Zsivány Egyes című előzményfilmben.

A cég újra fel fogja támasztani a High School Musical-franchise-t, folytatódik a Klónok háborúja című rajzfilm, illetve egy új sorozat is készül a Szörny Rt. világából. Készülnek eredeti filmek is, a Noelben Anna Kendrick fogja játszani a Mikulás lányát, a Togo pedig egy 1925-ös alaszkai hajszáról szól, aminek során szánhúzó kutyákkal szállítottak öt nap alatt az állam egyik végéből a másikba a diftéria gyógyszerét.

Rovatok