Index Vakbarát Hírportál

Ijesztően könnyen eltörhető az új iPad Pro

2018. november 16., péntek 22:16

Éppen itt vannak nálunk teszten az új iPad Pro tabletek, és eszünk ágában sincs kipróbálni, ami a JerryRigEverything Youtube-csatornán megtettek: gondolkodás nélkül kettéhajtották, mintha origami-bajnokságra készülnének.  

Az elvetemült Zach Nelson kezei közt a tablet merevítése két jól látható pontnál adta meg magát: az egyik oldalon a mikrofon nyílásánál, míg a másik oldalon az Apple Pencil mágneses dokkolójánál. 

Vannak felhasználók, akik arra panaszkodnak, hogy a tablet a hátizsákjukban elhajlott. Persze nem mindegy, hogy mennyire volt megtömve az a zsák, a keményebb tárgyak laptopok kijelzőjét és más tableteket is taccsra vághatnak.

Az ilyen nagy felületű és vékony eszközöknél az lenne a meglepő, ha egyáltalán nem hajlanának el a szándékos feszegetés hatására, bár azért így is elég ijesztő, hogy ezeknél a csilivili iPadeknél milyen hamar és milyen könnyen megtörténik a baj.  Az biztos, hogy a kísérletet otthon nem érdemes megismételni, viszont érdemes tokot venni a tablethez, és odafigyelni, hogy csak viszonylag lazán megrakott táskákba kerüljön bele.

A videó ide kattintva látható, és csak erős idegzetűeknek ajánlott, mert mielőtt meghajlítanák, alaposan össze is karcolják a tabletet.

Rovatok