Index Vakbarát Hírportál

Az XR az eddigi legnépszerűbb iPhone

2018. november 29., csütörtök 10:33

Az Apple alelnöke, Greg Joswiak a CNET-nek adott interjúban arról beszélt, hogy az iPhone XR az Apple eddigi legnépszerűbb telefonja, a megjelenés óta annyit vásároltak belőle, mint egyetlen más iPhone modellből sem.

Joswiak konkrét számokat nem említett. Az elejtett megjegyzéssel valószínűleg csak az volt a célja, hogy rácáfoljon azokra az elemzői vélekedésekre, miszerint az XR rosszabbul teljesít, mint ahogy azt az Apple várta.

Az Apple mostanáig nem beszélt róla, hogy az új iPhone-ok hogyan teljesítenek. A cég története során még sosem voltak ilyen drágák a telefonok: még az olcsóbb XR modell is 750 dollárba kerül.


Mivel az Apple nem közölt eladási adatokat, nem tudni, hogy az XR tényleg minden rekordot megdöntött-e, vagy csak az XS-nél és az XS Maxnál népszerűbb. Az utóbbiak tulajdonképpen a tavaly piacra dobott iPhone X továbbfejlesztett változatai, ami arra utal, hogy az alapmodell eladásai nem voltak a legfényesebbek; ezzel összehasonlítva lehet, hogy az XR eladásai csakugyan kiemelkedőnek mondhatók.

Az iPhone XR-t mi is teszteltük, itt olvashatják, mire jutottunk vele.

(The Verge)

Rovatok