Index Vakbarát Hírportál

Szakadatlanul ömlenek a pletykák a Galaxy S10-ről

2019. január 14., hétfő 11:54

Idén februárban megjelennek a Samsung Galaxy S10 telefonok, és tele van az internet a róluk szóló értesülésekkel. A február 20-án várható globális sajtótájékoztatón négy különböző modellt mutathat be a világ vezető mobilgyártója. A Lite és a normál verziókon kívül egy nagyobb méretű és egy úttörő, 5G hálózatra csatlakozó változat is piacra kerül, az utóbbi nyilván azokban az országokban lesz kapható, ahol már javában építik az 5G hálózatokat, és Magyarország sajnos nem tartozik közéjük.

Ez nagy kár, mert a telefonok felszereltsége is ebben a sorrendben lesz egyre brutálisabb. Az XDA mobiltechnológiai oldal egyik szerzője, Max Weinbach információja szerint a négy Galaxy S10-ben közös a mindent beborító kijelző, melyen egy pici kivágás mögé kerül a szelfikamera, míg a hátlapi szenzorok közül az egyik 12 megapixeles és f/1.5-2.4 rekeszű, optikai képstabilizátoros, a másik 16 megapixeles és f/1.9-es lesz, stabilizátor nélkül. Állítólag. A 10+ modell pedig kap egy harmadik telefotós kamerát is 13 megapixellel.

A négy telefon az alábbi specifikációkkal lesz kapható: 

Ezekkel egy időben jelenik majd meg a Samsung Galaxy F vagy Galaxy Fold nevű összehajtható telefonja, a pletykák szerint az 5G-s modellel megegyező hardverrel.

(SlashGear)

Rovatok