Index Vakbarát Hírportál

Olcsóbb Samsung Galaxy Note 10 Lite érkezik?

2019. október 12., szombat 11:34

A következő hónapokban megjelenhet egy SM-N770F modellszámozású készülék, ami egy új Galaxy Note 10-es modell - erről szerzett információkat a Samsung ügyeiben járatos SamMobile portál. Úgy sejtik, hogy ez egy középkategóriás, alacsonyabb árú készülék lesz, amely megtartja a Note mobilok legfontosabb jellemzőjét, a kijelzőre író tollat.

Annyit tudnak a várható modellről, hogy 128 GB-os lesz a beépített tárhelye, és azt tartják meg elképzelhetőnek, hogy a kijelző felbontásában vagy más paramétereben spórolhat még a dél-koreai moblgyártó. Már amennyiben jó az értesülés, és tényleg lesz ilyen készülék.

A Samsung a tavasszal bemutatott Galaxy S10 mellett is piacra dobott egy olcsóbb és egyszerűbb S10e változatot. Az is érthető, ha a Note 10 Lite piacra dobását szándékosan napolta el későbbre a Samsung. Sokak szemében csak a különleges tudású S Pen toll miatt izgalmas a Note 10, és a dél-koreai társaság valószínűleg kevesebbet adna el a 300 ezer forintnál drágább, abszolút csúcskategóriás változatokból, ha kéznél lenne egy jóval olcsóbb alternatíva.

(SamMobile)

Rovatok