Index Vakbarát Hírportál

Jennifer Anistontól összeomlott az Instagram

2019. október 15., kedd 21:30 | aznap frissítve

A Jóbarátok című sorozat sztárja, az idén 50 éves amerikai színésznő, Jennifer Aniston kedden úgy gondolta, elindítja Instagram-oldalát, ahová első posztként egy szelfit tett ki a 10 éven át futó sorozat szereplőjével. A Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer társaságában lőtt kép alá pedig azt írta:

„Most már Instagramon is Jóbarátok vagyunk.”

Ám röviddel azután, hogy a színésznő debütált az Instagramon, a profilját olyan sokan kezdték el bekövetni és lájkolni a posztját, hogy az Instagram nem tudta kezelni a kéréseket, rövid időre elérhetetlenné vált a profil, írja a Guardian, akik hozzáteszik, az első 1 órában 116 ezren követték be Anistont. Az oldal magyar idő szerint kedd este fél tízkor 1,7 millió követőt mutat, de minden frissítésre ugrik a szám. 

Az első posztot, a közös képet eddig több mint 4 millióan lájkolták.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM **

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

„Tudjuk, hogy több embernek problémái adódtak a profil bekövetésével, az érdeklődés volumene elképesztő” – mondta az Instagram szóvivője, és hozzátette, aktívan dolgoznak a megoldáson, és remélik, hamarosan minden rendben lesz.

Ez az áradat egyébként, amit a színésznő profilja kap Instagramon, annak is köszönhető, hogy eddig legendásan távol tartotta magát minden közösségi médiás felülettől.

Rovatok