Index Vakbarát Hírportál

Jövőre jön Európába a hajtogatható Motorola Razr

2019. november 18., hétfő 09:40

Alacsonyabb árral, legendás formával és hajlítható kijelzővel debütált múlt héten az új Motorola Razr, ám a készülék eleinte csak az Egyesült Államokban működő Verizon szolgáltatónál lesz kapható. Az előrendelések 2019 december 26-án kezdődnek. 

A Verizonnál a Motorola Razr kereken 1500 dollárba fog kerülni, vagyis jóval olcsóbb a közel 2000 dolláros Samsung Foldnál és a 2500 dollár körüli áron piacra kerülő Huawei Mate X-nél.

A Razr különlegessége, hogy egy az egyeben az ugyanilyen nevű, 15 évvel ezelőtt piacra dobott Razt mobil formatervére épül, vagyis kagylóként hajtható össze, és amikor kinyitjuk, egy 6,2 colos kijelzővel felszerelt, teljesen hagyományos formájú okostelefont kapunk.

Így olyan vékony, mint egy iPhone 6.

Nagy előnye lehet a Razrnek, hogy összecsukva és szétnyitva is egy jól bevált formájú eszközt tarthatunk a kezünkben. Az alacsonyabb árhoz azonban gyengébb hardver tartozik, a Razr meghajtásáról egy középkategóriás Snapdragon 710 csip gondoskodik, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel kiegészítve, miközben a két rivális a csúcskategória tetejére pozicionálta a hajtogatható mobiljait.

Az európai megjelenésről most csak annyit tudni, hogy a telefon valamikor jövőre érkezik a boltokba.

Rovatok