Index Vakbarát Hírportál

700 ezer forintról indul a hajtogatós Samsung

2019. december 4., szerda 11:18

Egy bikább laptop árát kéri el a Samsung idehaza az összehajtható Galaxy Fold mobiltelefonért, amely hivatalosan csak most érkezik meg hazánkba. Az előregisztráció december 9-ig tart, és várhatóan december 13-15. között jelenik meg a boltokban.

695 999 forintba kerül.

Ezért a vevő egy 4G-s változatot kap Galaxy Buds fülessel és kedvező kijelzőbiztosítással. A készülék nanoSIM és eSIM kártyával kapcsolódik a mobilhálózatra, amivel megoldható, hogy ugyanaz a telefonszám csörögjön ki a Foldban és még egy másik telefonban egyszerre.

A Samsung szerdai bejelentésén arra is magyarázatot kaptunk, hogy mi kerülhet ennyibe a készüléken. A Fold eleve csak néhány kiválasztott boltban lesz készleten, és ott fog állni egy specialista a pult mellett, hogy szakszerűen bemutassa a készülék képességeit. Nekik is valamiből fizetést kell adni, bár valószínűleg még ennél is drágább lenne a készülék, ha bárki szabadon hajtogathatná a pultra kitett példányt, és a sérülések rizikóját kéne belefoglalni az árba.

Ha még nem biztos abban, hogy valóban egy Foldra szeretne-e elkölteni százezreket, akkor várjon még pár napot. Hamarosan mi is kölcsönkapunk egy tesztkészüléket, és megnézzük, hogy a hétköznapi dolgainkban milyen előnyökkel jár a tabletté hajtogatható mobil.

Rovatok