Index Vakbarát Hírportál

A Pirate Bayen is lehet már filmeket streamelni

2019. december 10., kedd 15:11

Új vetélytársa akadt a Netflixnek, Amazonnak és HBO-nak, ez pedig a Pirate Bay, ami szintén elindította a streaming szolgáltatását

A híres torrentplatform újításával aránylag jó minőségben lehet streamelni a tartalmakat egyenesen a böngészőből. Ha esetleg a napokban feltűnt valakinek egy B jelzés, vagy kis háromszögletű "play" ikon  a filmek mellett, az jelenti a streamelést. Ha rákattint, új ablakban elindul a videó anélkül, hogy le kellene tölteni. 

Egyelőre még nem száz százalékos a szolgáltatás, van ahol nem jelenik meg rendesen a kis ikon, ami leginkább a proxy hibája lehet, de egyébként nem akadozik a lejátszás. A TorrentFreak szerint egyelőre nem egyértelmű, hogy a Pirate Bay vagy külső fél üzemelteti a straming szolgáltatást, de tény, hogy nem ez az első eset, hogy ilyennel kísérleteznek. Ugyanakkor tanulmányok szerint a sok streaming szolgáltató legnagyobb hátulütője, hogy a torrent oldalak felé tereli a fogyasztókat, akik ahelyett, hogy egy újabb szolgáltatóhoz fizetnének elő, inkább illegális forrásokból nézik meg az őket érdeklő filmeket és sorozatokat. 

Rovatok