Index Vakbarát Hírportál

Jó hír karácsony előtt: már előrendelhető az Apple 19 millió forintos csúcsgépe

2019. december 11., szerda 15:52

Aki gondban van azzal, hogy mégis mit kérjen karácsonyra, vagy hogy mit vegyen annak a szerettének, akit igazán le szeretne nyűgözni, annak van egy jó hírünk

Elindult a rendelés a Mac Pro gépekre: ha mindenből a legjobbat akarja, akkor több mint 19 millió forintba kerül, és ebben még nincs benne a monitor. 

Persze ez az ár már a csúcsok csúcsa. Ha a sajtreszelő formájú gépre nem kér valaki kerekeket, akkor máris 145 600 forintot spórolt, de kisebb memóriával és rosszabb grafikus rendszerrel is milliókat lehet megtakarítani, igaz, akkor már tényleg a lényeg veszik el. Egyébként drágább még lehet, ugyanis azt írják, hogy hamarosan jön a 8 terabájtos SSD-vel felszerelt változat is. 

A rossz hír az, hogy hiába rendel hozzá darabonként 36 400 forintos kereket, a karácsonyfa alá már nem tudja begurítani, mert 7-8 hét a szállítási ideje. 

Nem szabad elfelejteni, hogy kell hozzá egy monitor is, a Pro Display XDR nanotexturált üveggel 2 250 000 forint (a normál üveges mindössze 1 900 000 forintért beszerezhető), és ne mulasszon el rendelni hozzá egy 390 ezer forintos állványt se, különben felborul. 

Rovatok