Index Vakbarát Hírportál

Az önkormányzati választás, Andy Vajna és a csirkemell érdekli a magyarokat

2019. december 11., szerda 09:33

A Google idén is összeállította, hogy mik érdekelték a legjobban a magyar internetezőket, milyen témákra kerestek rá. 

A legtöbben azt szerették volna megtudni, hogy mihez kezdjenek a csirkemellel, milyen sorozat a Csernobil, és hogy mi a helyzet az önkormányzati választásokkal, Andy Vajnával és a berlini fallal.

Már 19 éve hozza nyilvánosságra a Google minden év végén, hogy mik voltak a legnépszerűbb keresési trendek. Akit érdekel, hogy a világ másik felében is ennyire foglalkoztatja-e az embereket a csirkemell vagy a kézilabda, az itt böngészheti más országok listáját, vagy megnézheti az év kiemelt témáiról készült videót.  

Mi érdekelte a magyarokat? 

A magyar abszolút lista élén az önkormányzati választások témája áll, ezt követi Andy Vajna és a Notre-Dame, a top 10-be pedig felkerült még többek között a berlini fal leomlása és az európai parlamenti választások is. A sorozatok közül a Csernobil és a Drága örökösök voltak a legkeresettebbek, a könyvek között a Trónok harca és a Miután kerültek az élre. Sporteseményeknél a női kézilabda-világbajnokság és a Magyarország – Uruguay futballmeccs, a fesztiválok közül pedig a Strand és a Volt fesztiválokra kerestek a legtöbben. A  legnépszerűbb film a Joker volt, illetve sokan kerestek az űrhajós diétára és az Iphone 11-re is.  

Az abszolút lista így néz ki: 

 A többi lista pedig innen érhető el.

Rovatok