Index Vakbarát Hírportál

A Twitterre is megérkezik a story funkció

2020. március 5., csütörtök 12:07

A Twitter Brazíliában már teszteli a Fleet nevű posztolási lehetőséget, ami gyakorlatilag ugyanaz mint a Facebookon, Snapchaten vagy az Instagramon a Story, csak annak mégsem nevezhetik. A lényegük viszont ugyanaz, tiszavirág életű bejegyzések, amik külön jelennek meg az alkalmazás tetején, és 24 óráig láthatóak. 

Megjelenésében megszólalásig hasonlít az Instagram megoldására.  Mo Aladham, a Twitter termékmenedzsere azt mondta, hogy a platform alapvetően azoknak szól, akik beszélgetni szeretnének az oldalon, viszont sok olyan visszajelzés érkezett, hogy  vannak olyan témák, amiket nem szeretnének a felhasználók évekig a falukon látni, ezért vezették be az olyan bejegyzéseket, amik csak rövid ideig láthatóak. 

Az Instagramhoz hasonlóan az applikáció tetején lehet találni az ilyen bejegyzéseket, és itt is lehet írni őket. Szöveg mellett gif, kép és video is kerülhet bele. Retweetelni vagy lájkolni nem lehet, válaszolni viszont igen, ez úgy jelenik majd meg, mintha üzenetet küldött volna a felhasználónak, vagyis rajta kívül senki sem látja. 

Rovatok