Index Vakbarát Hírportál

Ezek lehetnek az első fotók a Samsung új csúcsmobiljáról

2020. július 8., szerda 15:00

Nem sokkal azután, hogy a Samsung bejelentette, hogy augusztus 5-én mutatják be a legújabb csúcstelefonjukat, kikerült néhány kép a netre, amelyek a Galaxy Note 20 Ultra első kiszivárgott fotói lehetnek – írja az Android Authority.

A képek a Jimmy Is Promo nevű youtuber Twitter-oldalán jelentek meg. Az egyik bejegyzésben a telefon (vagy legalábbis egy telefon) előlapja és oldala látszik, a másikban a hátlap és a Note-sorozatnál elengedhetetlen toll.

Az Ice universe nevű felhasználó össze is hasonlította az előlapi fotót az előző generációs Note 10 Plus mobiléval, és megállapított néhány különbséget: ha hinni lehet a képnek, a Note 20 Ultra szögletesebb, a szélei jobban meg vannak hajlítva, keskenyebb a kávája, és az előlapi kamera kijelzőbe ágyazott lyuka is kisebb.

A hátlapon három egymás alá rendezett kamera kapott helyet, mellettük a szenzorokkal. Bár Jimmy is Promo nem ismert szivárogtató, így a képek megbízhatósága nem ismert, a hátlapi fotó egybevág azzal a látványképpel, amely néhány napja a Samsungtól szivárgott ki.

A képen nem látszik, de Jimmy is Promo szerint az S Pen nevű toll és a hangszóró elhelyezése is változik, ezek a töltőnyílás bal oldalára kerültek. A telefon állítólag a One UI rendszer 2,5-ös verziójával fog érkezni.

Az augusztus 5-i bemutatón várhatóan három verziót mutatnak majd be a Note 20-ból: a sima és az Ultra mellett érkezik egy Plus változat is.

Rovatok