Index Vakbarát Hírportál

Októbertől jöhet az Apple gigaelőfizetéses rendszere

2020. augusztus 13., csütörtök 14:41

Az új iPhone telefonok érkezésével együtt jöhetnek az Apple új előfizetéses csomagjai a hírek szerint. Az Apple terve állítólag az, hogy ne egyenként kelljen különböző szolgáltatásokra előfizetni, hanem együtt, kedvezőbb áron lehessen használni őket. 

Úgy tudni, hogy különböző kombinált csomagok lesznek, a legegyszerűbb az Apple TV+ és az Apple Music, az eggyel drágább csomag ezt még az Apple Arcade és az Apple News+ előfizetésekkel egészítené ki, míg a következő pakkban ehhez jönne még extra tárhely az iCloudon.  Sőt, a hírek egy bizonyos fitnesz előfizetésről is szólnak, amit egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi is, de értelemszerűen online edzéseken lehet majd részt venni - hogy ezen felül mit tud majd, az legkésőbb szeptemberben kiderül. 

A Bloomberg úgy tudja, hogy a családokat is megcélozzák a csomagokkal, amiknek az is része,  hogy a szolgáltatások egyszerre hat különböző készülékről is elérhetőek legyenek. 

Ezzel együtt olyan ajánlatokkal is lehet majd találkozni, hogy a készülékekhez ingyen adják a szolgáltatásokat, például Apple Arcade előfizetés jár majd az új Apple TV vásárlásához. Állítólag a tervek között szerepel egy olyan hűségprogram indítása is, mint az Amazon esetében a Prime, kérdés, hogy ehhez mit tud ajánlani az Apple, hiszen teljesen más a két cég profilja. 

Rovatok