Index Vakbarát Hírportál

Bevont jogosítvánnyal, ittasan, késsel az ülés alatt vezetett a miskolci Kurt Russell

2022. január 9., vasárnap 10:50

Még csak január eleje van, de lehet, hogy a miskolci rendőröknek már meg is volt a legdurvább közúti fogásuk. A Totalcar Híradója lerántja a leplet a kínai ledes izzókról, és jégkockává fagyott autókat is ajánl bambulásra.

Az már önmagában is durva, hogy valaki bevont jogosítvánnyal vezessen, de a miskolci szúrópróbán kiszedett miskolci sofőr további 5 (!) szabálysértést is elkövetett. Ha kíváncsi, hogy mik voltak ezek, olvassa el bővebb hírünket.

Bár szabálytalan a halogén helyére ledes izzót betenni, de a nagyobb fény reményében mégis sokan ezt teszik. Alábbi cikkünkben megnéztük, mit tudnak valójában a kínai ledes izzók.

A tavaly év végén bejelentett költségvetési hiány csökkentésére irányuló terv az Innovációs és Technológiai Minisztérium kiadásait is érinti, így felmerült a kérdés, hogy lesz-e a továbbiakban villanyautó-támogatás. A rövid válasz: igen, a hosszabb pedig hírünkben olvasható.

Hiába készül jelenleg a BMW segítségével a Toyota Supra jelenlegi generációja, úgy tűnik, a japánok mindeközben egy nagyon hasonló jellegű önálló sportkocsit is fejlesztenek. További GR GT3 Conceptről hírünkben.

Egy Japánból Oroszországba tartó teherhajón történt nemrég, hogy a fedélzetre jutott víz és a mínusz 19 fokos hőmérséklet szó szerint jégkockává változtatta az ott utaztatott autókat. Bár a hajót figyelmeztették a körülményekre, ők inkább siettek, hogy elkerüljék a 2022 elején esedékes vámemelést. Részletek, képek, videók.

A Totalcar csapata hagyományosan részt vesz az Év Autója tesztelésen a dán Tannisby városában. Alábbi videónkban szeretnénk további betekintést adni az Év Autója működésébe:

(Borítókép: Toyota GTR GR3. Fotó: Totalcar)

Rovatok