Index Vakbarát Hírportál

Elindult a regisztráció, ezeken az eszközökön nézhető majd a Disney+

2022. május 11., szerda 09:50

Június 14-én startol az új streamingszolgáltató Magyarországon, de aki kedvezménnyel akar előfizetni, annak érdemes már most regisztrálni.

2022. június 13-a éjfélig, a Disney+ magyarországi bevezetéséig lehet előzetesen regisztrálni, és az ajánlat 2022. június 26-áig érvényes. Az exkluzív ajánlat azt jelenti, hogy az éves Disney+-előfizetés kedvezményesen 19 890 forintért érhető el, így négy hónapot ajándékba kap a regisztráló.

A Disney+ streamingszolgáltatás 2022. június 14-én indul Magyarországon. Az induláskor érvényes standard árakat havi 2490 forintban, illetve éves előfizetés esetén

24 900 forintban állapították meg.

Az előfizetők számára a Star Warshoz kapcsolódó sorozatok is elérhetőek lesznek majd, például a Boba Fett könyve és A mandalóri, illetve az Obi-Wan Kenobi Ewan McGregorral a főszerepben, és a Marvel Studios Holdlovag című sorozata is. Az előfizetők számára szintén hozzáférhető lesz a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt Luca; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas Encanto, valamint az Oscar-díjas Szörnyella Emma Stone főszereplésével.

Az előfizetők olyan tartalmakkal is találkozhatnak majd, mint a Gyilkos a házban, a Pam és Tommy című limitált sorozat, valamint a The Kardashians. A Disney+-on olyan ikonikus szériák évadai lesznek elérhetők, mint A Simpson család, A Grace klinika, a 9-1-1, az Amerikai fater, az X-akták, a 24, a The Killing. Mindezek mellett a National Geographictól a Jeff Goldblum világa, vagy akár az Oscar-díjas Free Solo – Mászókötél nélkül is elérhető lesz. Emellett a Disney +-on lesznek láthatóak a Star sorozatai is, így például a The Walking Dead.

A felhasználók akár négy párhuzamos streamen nézhetik a tartalmakat és tíz eszközre korlátlan számú letöltésre lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is.

Ezt kell tennie, ha előzetesen regisztrálni akar a szolgáltatásra:

A Disney+ platformja az alábbi eszközökön lesz elérhető: Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV, Chromecast, Hisense, LG, Panasonic és Samsung televíziók. Az asztali gépek, mobiltelefonok és tabletek mellett a PS4, a PS5, az Xbox One, az Xbox Series X és az Xbox Series S támogatja majd az alkalmazást.

Rovatok