Index Vakbarát Hírportál

Egy korszak véget ér, hamarosan megszűnik a PC World magazin

2022. október 5., szerda 12:35

2023-tól már csak online formában jelenik meg a havilap.

Teljesen új, digitálisan elérhető modellre vált át 2023. január 1-jétől a PC World nyomtatott változata, ami egyet jelent a magazin fizikai formájának megszűnésével is. A hírről Erdős Márton, a lap főszerkesztője tájékoztatta az előfizetőket és az olvasókat.

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni, hogy bizalmat szavaztál nekünk és előfizettél a PC World magazinra, remélhetőleg megelégedésedre szolgáltak az eddig kézhez kapott lapszámok. Most azonban eljött az idő, hogy változtassunk, és a digitális, online világba emeljük át a PC Worldöt, ahol a megszokott minőségben és szakmaisággal újfajta, még hasznosabb tartalommal bővítsük anyagainkat

– olvasható a tájékoztatás a lap online felületén, melyből később az is kiderül, hogy az utolsó, nyomtatásban megjelenő PC World a 2022. decemberi lapszám lesz, 2023 januárjától már digitális formában lesz elérhető a megújuló PC World magazin.

A lap természetesen az előfizetőkre is gondolt. Akinek az előfizetése túlnyúlik a decemberi dátumon, két lehetőség közül választhat: kérhetik a fennmaradó összeg visszautalását, vagy azt, hogy meglévő előfizetésüket egy az egyben konvertálja át a lap az új, PC World Max szolgáltatássá. Ennek keretén belül teljesen reklámmentesen böngészhetik a kiadó összes oldalát, tehát a PC World mellett a GameStart, a Zöldpályát és a Computerworldöt is, valamint teljes hozzáférést kaphatnak az oldalakon megjelenő összes szöveges és videós tartalomhoz, terméktesztekhez, tippekhez és segédletekhez.

Ezeken felül a Max-előfizetők kiemelt ügyfélszolgálati és PC World segélyvonali szolgáltatásban részesülnek; részt vehetnek a PC World Plus havi játékain, versenyein és sorsolásain; exkluzív havi ajánlatokat és egyedi kedvezményeket kaphatnak a PC World partnerei által meghatározott termékekre, és természetesen minden hónapban olvashatják a januártól már digitális formában, 32 oldalon megjelenő új magazint.

A lap jövőjével kapcsolatban teljes körű tájékoztatást ide kattintva kaphat.

Rovatok