Index Vakbarát Hírportál

Hasznos funkcióval bővül a WhatsApp

2023. április 28., péntek 11:10

A világ legnépszerűbb üzenetküldő platformja pár héten belül új funkciót vezet be. A Whatsapp jelentősen megkönnyíti felhasználói életét, ugyanis már több eszközről is elérhető lesz az alkalmazás.

A WhatsApp a világ legnépszerűbb üzenetküldő platformja, és habár Magyarországon nem ez a legelterjedtebb alkalmazás, nálunk is egyre többen használják. A szolgáltatás most egy új, hasznos funkcióval örvendezteti meg felhasználóit,

Hamarosan Több okostelefonon is használható lesz ugyanaz a WhatsApp-fiók.

A fejlesztők ígérete szerint az új lehetőség a következő hetekben fog aktiválódni – írta a PC World.

„Mostantól – négy további eszköz egyikeként – a telefonodat is ugyanúgy hozzákapcsolhatod a WhatsApphoz, mint amikor webböngészőn, táblagépen és asztali gépen csatlakozol” – írták. Hozzátették, minden összekapcsolt telefon önállóan csatlakozik a WhatsApphoz, és ha az elsődleges eszköz hosszabb ideig inaktív, a platform automatikusan kijelentkezteti felhasználóját az összes társeszközről.

A portál arra is felhívta a figyelmet, hogy a funkciónak köszönhetően a WhatsApp Business-fiókkal rendelkező vállalkozások munkatársai immáron több telefonról is válaszolhatnak ügyfeleik üzeneteire.

A WhatsApp fejlesztői közölték, pár héten belül egy alternatív, könnyebben hozzáférhető módszert is lehetővé tesznek a társeszközök csatlakoztatására. Eszerint a WhatsApp webes felületén kérhető lesz egy kód, amellyel QR-kód beolvasása nélkül engedélyezhető az új eszköz kapcsolódása.

Rovatok