Index Vakbarát Hírportál

Most már hivatalos: február elején érkezik az Apple új készüléke

2024. január 8., hétfő 16:12 | aznap frissítve

Kicsivel több mint három hét múlva, február másodikán kerül fel a boltok polcaira az Apple korszakalkotó VR-szemüvege, az Apple Vision Pro.

Ahogy arról korábban azt Index is beszámolt, az elmúlt hetekben számos pletykát lehetett azzal kapcsolatban hallani, hogy mikor kerülhet a vásárlókhoz az Apple következő nagy dobása, a Vision Pro.

Mint az a szivárogtatásokból kiderült, a gyártás még a vártnál is jobban haladt, ez alapján sokan úgy vélték, már január végén kézbe lehet majd venni a készüléket – ez azonban nem teljesen lett így.

Igaz, sokkal többet nem kell várni, Tim Cook, az Apple vezérigazgatója ugyanis magyarországi idő szerint hétfő délután egy X-posztban megerősítette, hogy a VR-szemüveg

február másodikán kerül hivatalosan is forgalomba.

Az előrendelés január 19-én kezdődik, a készülék azonban egyelőre csak az Egyesült Államokban lesz elérhető. Azzal kapcsolatban, hogy más országok mikor kapnak a Vison Próhoz hozzáférést, egyelőre nincs információ.

Érdekesség, hogy bár sokan úgy vélték, az Apple finomítani fog a készülék végső árán, az továbbra is maradt 3499 amerikai dollár. Így annak, akinek az almás cég újdonságára fáj a foga, mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Arról, hogy pontosan mire is lesz képes az új készülék, ebben a cikkünkben írtunk részletesebben.

Rovatok