Index Vakbarát Hírportál

LG tévéje van otthon? Ennek örülni fog!

2024. február 22., csütörtök 13:08

Új együttműködésbe lépett az Apple és az LG, aminek köszönhetően egy ideig ingyen élvezhetik a streamingplatformon fellelhető tartalmakat az LG tévékkel rendelkezők.

Három hónapos ingyenes Apple TV+-hozzáférést kínál az LG okostévék tulajdonosainak az LG Electronics. Az ajánlat 93 országban, köztük Magyarországon is érvényes 2024. február 6. és 2024. április 30. között, feltéve, hogy még soha nem fizetett elő a szolgáltatásra.

Az ingyenes próbaidőszak a 2018-as vagy későbbi gyártású 4K és 8K LG okostévéken, az Apple TV alkalmazáson belül érhető el, amit a tévén elérhető alkalmazásboltból tud letölteni.

Az Apple TV+-on lebilincselő dráma- és vígjátéksorozatok, játékfilmek, érdekfeszítő dokumentumfilmek, valamint gyermek- és családi tartalmak egyaránt elérhetőek. Az alkalmazásban olyan elismert, világsikernek számító sorozatokat találnak meg a felhasználók, mint a Monarch: A szörnyek hagyatéka, A levegő urai, A siló, Az eltérített járat, a The Morning Show, az Alapítvány, az Utolsó befutók vagy a többszörös Emmy-díjas Ted Lasso.

Emellett az Apple saját gyártású, díjnyertes filmjei, köztük a tíz Oscar-díjra jelölt, Martin Scorsese rendezésében készült Megfojtott virágok, valamint az Oscar-díjas történet, a CODA is megtekinthető. A platformon fellelhető tartalmakkal az Indexen is foglalkoztunk, Apple TV+-os kritikáinkat ide kattintva érheti el.

Rovatok