Index Vakbarát Hírportál

Tesla-árban Teslát vegyél, de nagy élményt Ladától is kaphatsz

2022. január 29., szombat 05:34

A villanyautók drágák, de nem mindegy, mit kapsz a pénzedért. A Totalcar Híradóban összemérjük a Teslát a Škodával, mutatunk egy bődületes ladás rekordot, és kiderül, kik tették arrébb a hanyagul parkoló Audit.

Ha azt mondjuk, villanyautó, a legtöbben rávágják: Tesla. De van ám kihívója is Elon Musk márkájának, nem is egy. Megnéztük, mit tud a Škoda és a Hyundai egy Model Y-nal szemben:

Kicsi autó erős motorral – szinte elronthatatlan recept. De mennyire lehet tartós az efféle technika, és mennyi marad az erőből évtizedek után? Az Erőmérőből kiderül:

Több millió forintos autót kényszerített ki három férfi attól a sértettől, akit addig vertek, amíg alá nem írta az adásvételit. Itt írtunk arról, mi állhatott a háttérben a rendőrség szerint:

És ha már bűnügy: Debrecenben egy apró, sárga Fiat Seicentóval menekültek az ékszerbolti rablók, de a rendőrök eszén nem tudtak túljárni. A szerb testvérpárt gyorsan elfogták, már őrizetben vannak:

Két Mitsubishi is épül hamarosan Renault-alapokra, az egyikről már azt is tudni, hogy konkrétan a Captur padlójára húzzák fel, tehát hobbiterepjáró lesz. A további részletek itt.

Nagyszerű rekordot állított fel egy orosz srác, aki kitartásról és végtelen türelemről is tanúbizonyságot téve 17 és fél órán át driftelt egy befagyott tó jegén. Ezzel a BMW gyári csapatának csúcsteljesítményét is túlszárnyalta.

Végül pedig egy kis színes. A svéd kéziválogatott tagjai péntek este a franciákkal csaptak össze a döntőbe jutásért, de előtte akadt egy kis nem várt nehézségük. Csapatbuszuk egy hanyagul parkoló Audi miatt nem tudott haladni, hát megoldották erővel a problémát:

(Borítókép: Papp Tibor / Totalcar. Címlapkép: police.hu)

Rovatok