Index Vakbarát Hírportál

Monacói Trabanttól az álmok megvalósításáig

2022. január 31., hétfő 09:09

Színesre sikerült a vasárnap: a sima autós hírtől elkezdve egy inspiráló emberi történeten át egészen egy Monacóba szakadt kétütemű Trabantig akadtak témáink. Totalcar Híradó.

Egy monacói trip alkalmával nemcsak különleges Ferrarikba és Lanciákba botlik az ember, de néha szembejön egy-egy igazi különlegesség is – például egy kétütemű Trabant. De ha anyu Citroën Méharival jár, egy keleti blokkos tragacs sem olyan meglepő választás. A tulajdonos mesélt nekünk a sztorijáról.

A Totalcar alapvetően autókról gyárt tartalmakat, de sok esetben nem maga az autó a főszereplő, sokkal inkább a tulajdonos. Galgóczi Péterrel és az ő versenyzésre átalakított kombi Mercedesével is ez a helyzet, mindenképp kattints bele a videóba.

Az érzelmek után a szabálykövetésre kanyarodtunk rá: bár sok minden kering az igazoltatásról/rendőri ellenőrzésekről, a belengetett változtatások megkavarták az embereket. Az Autójogász segítségével tisztába tettük a dolgokat, elmondjuk, mi mindennek kell nálad lenni az autóban, de a másik oldal, a rendőr kötelezettségeit is átvesszük.

Nyers autós tartalom is készült vasárnap, a kisautós szegmens sokáig meghatározó típusa, a Nissan Micra kap hamarosan elektromos utódot, ami Renault-alapokra fog épülni, és most már képeket is mutattak róla.

Rovatok