Index Vakbarát Hírportál

180-nal mentőt előzni, villanyautóról háztartást működtetni

2022. február 5., szombat 08:06

Sokfelé ágazott az autós világ pénteken: villanyautóról működtetett háztartás, Ettore Bugatti születésnapjára készült csoda és egy elvetemült gyorshajtó is jutott a Totalcar Híradóba.

Ahhoz azért kell bátorság, hogy egy eleve nem éppen tötymörögve szirénázó mentőt megelőzzön az ember, de hogy ezt több mint 180-nal tegye, az azért nem akármilyen ligája a hülyeségnek.

Sokan elfelejtik, de a Bugatti nem az ezer lóerős Veyronnal kezdte a négy turbóval szerelt szörnyetegek iparát, az egyik, épp licit alatt álló EB110 GT-be pedig alig több mint 25 ezer kilométert tekert a tulajdonosa.

Tavaly Texasban több mint 250 ember lelte halálát az államban szokatlan hóvihar miatt, a Ford F150 Lightning azonban megoldást nyújthat a problémára: 131 kWh-s akkucsomagjával legalább 3 napig biztosítja egy átlagos amerikai háztartás áramigényét. 

A Kompressor felirat még akkor is tiszteletet parancsolt, amikor már tudtuk, hogy a katalógus szerint nincs is szó akkora forradalomról: a pénteki Erőmérőben egy háromszázezret futott 2.3-as megfújt C230 szerepel.

Rovatok