Index Vakbarát Hírportál

Renault Talisman mint használt autó, és eltérő körök Minijei egymás ellen

2022. február 16., szerda 05:38

Milyen használtan a Renault nagy kombija? És vajon Miniből a tényleg mini harmincéves vagy a nem annyira mini új a jobb buli? Ezekre az égető kérdésekre mind ott a válasz a Totalcar hasábjain. Továbbá megszellőztették az új DeLoreant, illetve a BMW többségi tulajdont szerezne a saját gyáraiban Kínában, és szó lesz az országúti előzés veszélyeiről is. Totalcar Híradó.

A Laguna utódjaként érkező Renault Talisman egy csalogatóan jóvágású francia autó, amelyből ma már a használtpiacon is lehet válogatni. Mennyire vehető a típus, és mire kell figyelni? Használttesztünkből kiderül:

Az autóipar egyik hatalmas ikonja a Mini, amely nevét a méretéről kapta, de ma már ehhez nem tartja magát túl szorosan. Most itt egy régi, klasszikus Mini és egy modern, új darab. Maradt még egyáltalán bármi közös a két autóban a nevükön kívül? Megnéztük!

Az országúti előzés veszélyes manőver: nagy sebességgel kell végrehajtani, és könnyű rosszul felmérni a helyzetet. Ennek ellenére ritka a baleset, de ha mégis megtörténik, az általában sajnos súlyos kimenetelű. Bővebben:

A Vissza a jövőbe-filmek tették híressé a DeLorean DMC12-t, amelynek a neve összeforrt Emmett Brown doki és Marty McFly karakterével. Most egy új DeLorean készül, és még csak találgatni lehet, hogy hány százalékban fog időgépre emlékeztetni. Mindenesetre a nevét már elárulták.

Az autógyártók év eleje óta lehetnek többségi tulajdonosok a saját üzemeikben Kínában. A BMW már korábban jelezte, hogy élnének a lehetőséggel, de a feltételek azóta változtak.

Rovatok