Index Vakbarát Hírportál

Fenyeget az eladó, mert nem veszed meg az autóját, valaki meg szalonból lopott 450 lovas Audit, össze is törte

2022. február 23., szerda 06:07

Ha valaki sérülésmentesként hirdet egy autót, de kiderül, hogy csak eladásra dobálták össze a törött romot, illene csöndben kapitulálni. De van ám olyan is, hogy a kereskedő fenyeget perrel. Közben kialudt a tűz az Atlanti-óceánon legénység nélkül sodródó autószállító hajón, és mutatunk képeket az első Ferrari hobbiterepjáróról.

Vannak eladók, akik képtelenek elviselni, ha az érdeklődő nem veszi meg az általuk hirdetett autót. Mert mondjuk az eszére hallgat, mielőtt beleugrana a kelepcébe. Ilyen esetekről ír az Autórevizor:

Kialudt a tűz az óceánon személyzet nélkül sodródó autószállító hajón. A kár hatalmas, a becslések több száz millió dollárról szólnak. Nem csak személyautók vesztek oda:

Nagyokat lehet vitázni arról, mennyit ér az alaptanfolyam, amely egy B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez szükséges. Az biztos, hogy a tanuló tehetségétől és motivációjától is nagyban függ, hogy hová tud eljutni, mire levizsgázik. A Tulaj a Pályán legújabb adásában Janka a szlalompályán tette próbára a friss jogsiját:

Bemutatták a Ford Ranger-sorozat csúcsát jelentő Raptort, hozzánk viszont valamelyest legyengítve jut el a pickup. Szemben az ausztrálokkal, akik ereje teljében üdvözölhetik:

Története első hobbiterepjáróján dolgozik a Ferrari. A Purosangue névre keresztelt modellt most kiszivárgott fotókon csodálhatjuk meg, a premiert még idén megtarthatják:

Végül pedig a nem túl tehetséges autótolvaj, aki egy zárt szalonból lopott el egy 25 millió forintot érő Audi RS4-et. Menekülés közben össze is törte, nem bírt el a 450 lóerős sportkombival:

(Borítókép: Ford)

Rovatok