Index Vakbarát Hírportál

Így rontod el az autóvásárlást

2022. március 22., kedd 06:12

Maradtál már le tuti vételről, amikor használt autóra vadásztál? A Totalcar Híradóban adunk pár tippet, hogyan kerüld el ezt a helyzetet. Kiderül, miért állítja le a Bosch az orosz alkatrészszállítmányokat, üdvözöljük itthon a Mercedes-Benz EQE-t, és felidézzük a Puli történetét.

A használtautó-vásárlás több okból is nehéz ügy. Egyrészt nehéz megtalálni a megfelelőt, másrészt, ha sikerül is, még mindig lecsúszhatunk róla. Cikkünkben rámutatunk pár hibára, és tippeket adunk azok elkerülésére:

Nem szállít több alkatrészt Oroszországba a Bosch. A cégnek nagy üzleti érdekeltsége van az országban, azonban úgy értesültek, ezeket az alkatrészeket harcjárművekhez is felhasználják:

Félmilliót futott tucatautó? Azzal biztosan csak a baj lehet – vágják rá sokan, mások meg nem zavartatják magukat, simán megveszik. Hamarosan kiderül, kinek van igaza, de előbb nézd meg a Fotelnepper friss adását, és tippelj, mi baja lehet a G Astrának:

Hazánkban is elérhető a Mercedes olcsóbb elektromos szedánja. És itt az olcsóbbat tegyük is gyorsan és többszörösen idézőjelbe, hiszen az alapár is közelíti a 29 millió forintot:

Puli – tipikusan magyaros dolog ez, még akkor is, ha nem a kutyára gondolunk. Az egyetlen hazai autómárka történetét dolgoztuk fel ebben az írásban:

Ez a Dacia Duster pedig valamiért furcsa. Ránézésre sem stimmel valami, de állítólag ebben a karosszériában tesztelik álcázva a következő Alpine technikáját. Naná, hogy az is egy SUV lesz:

(Borítókép: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok